Levertijd

Binnen welke periode wordt de keukenkraan geplaatst

Op afspraak

Wij werken altijd op afspraak. Afhankelijk van onze voorraad is dit vaak al binnen 1 tot 2 werkdagen mogelijk.

Tijdsduur

Hoelang is de monteur bezig met het vervangen van een keukenkraan?

Verwachte tijdsduur

De ingerekende tijdsduur is 90 minuten. Vaak is de monteur eerder klaar, dit is afhankelijk van de situatie bij u thuis.

Garantie

Hoelang is de garantie op een nieuw geplaatste keukenkraan?

Garantietermijn

Grohe geeft een standaard fabrieksgarantie van 5 jaar op elke kraan. Daarnaast geven wij 1 jaar montage garantie.

Badkamer kraan vervangen

Een badkamer kraan vervangen is veelal een lastige en tijdrovende klus. De gemiddelde badkamer in Nederland is vaak van meerdere kranen voorzien. Denk hierbij aan; een wastafelkraan, een douchekraan, een badkraan en/of misschien wel een kraan voor uw bidet. Eens in de zoveel tijd komt het voor dat u één of meerdere van deze kranen moet vervangen. Soms is een kraan gewoon aan vervanging toe, lekt de kraan of bent u opzoek naar een modernere uitstraling.

Bij badkamerkraankopen.nl vindt u makkelijk en snel een nieuwe kraan voor uw badkamer. Wanneer u de geschikte kraan voor uw badkamer heeft gevonden kunt u telefonisch of middels onze afspraakformulier op korte termijn een installatie datum plannen.

Kwaliteit en duidelijkheid zijn termen die hoog bij ons in het vaandel staan. Daarom werken wij met vaste all-in montage prijzen *binnen ons werkgebied.

Een kraan kan alleen gemonteerd worden op een bestaande kraan aansluiting. Wanneer u een nieuwe kraan aansluiting in uw badkamer wenst dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken en u een passende offerte op maat aan te bieden.

Badkamerkaankopen.nl is onderdeel van keukenkraanspecialist.nl en kokendwaterkraan-totaal.nl

Badkamer kraan montage

badkamer kraan kopen en monteren