Grohe badkraan kopen

Badkraan kopen?

U wilt een nieuwe badkraan kopen maar laat deze liever door een GROHE installatie partner monteren? Dan bent u bij badkamerkraankopen.nl aan het juiste adres, u zoekt een nieuwe badkraan uit en wij regelen de rest! Kwaliteit en duidelijkheid zijn termen die hoog bij ons in het vaandel staan. Daarom werken wij met vaste all-in montage prijzen *binnen ons werkgebied.

Badkranen

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkraan is het handig om op een aantal dingen te letten. Zo is het belangrijk dat u de juiste uitvoering kiest en dat u er op let of de kraan wel bij de stijl van uw badkamer past. Wanneer uw wastafelkraan en/of douchekraan dezelfde kleur en uitstraling hebben geeft dit vaak meer rust. Daarnaast zijn badkranen te onderscheiden in twee uitvoeringen: de standaard badmengkraan en de populaire thermostatische badmengkraan. Beide kranen mengen warm water met koud water om de gewenste temperatuur te bereiken, het verschil zit hem echter in de bediening.

Thermostatische badkraan
Bij een thermostatische badkraan kunt u eenvoudig de kraan op de juiste graden instellen waarna de thermostaat de temperatuur en de watertoevoer constant houdt. Daarnaast beschikken al onze Grohe thermostatische badkranen over een Grohe SafeStop waarmee u zelf de maximale temperatuur in kunt stellen, extra veilig en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Standaard badkraan
Een standaard badkraan kan de temperatuur niet zelf regelen. De bediening van deze kraan werkt veelal middels draaiknoppen of een ééngreeps hendel. Op deze manier mengt u zelf de warm en koud watertoevoer tot u de juiste temperatuur heeft bereikt. Hoe verder u de hendel opendraait hoe meer water er uit de kraan stroomt.

Let op: In oudere huizen kan het voorkomen dat er geen CV of warmwaterboiler aanwezig is. In dit geval maakt uw waarschijnlijk gebruik van een standaard geiser en adviseren wij om geen thermostatische badkraan te kiezen. Wegens de waterschommelingen is het verstandiger om een standaard badkraan te gebruiken.

Waar hoeft u niet op te letten?

Alle badkranen die wij verkopen voldoen aan een aantal standaard eisen.

Wij verkopen enkel Grohe badkranen. Zo bent u verzekerd van een superieure kwaliteit die ondersteund wordt door 5 jaar garantie.

Al onze badkranen zijn voorzien van een douche omstelling waarmee u makkelijk kunt omschakelen naar een handdouche. Ideaal voor een bad/douche combinatie of om het bad mee af te spoelen.

Alle badkranen zijn voorzien van een krasbestendige Grohe StarlLight beschermlaag. Deze beschermlaag is makkelijk middels een droge doek schoon te maken.

Alle prijzen op onze website zijn all-in montage prijzen binnen ons werkgebied. Let wel, een kraan kan alleen aangesloten worden op een bestaande kraan aansluiting.

Heeft u de juiste badkraan niet gevonden in ons assortiment? Bekijk hier alle Grohe badkranen en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een Grohe badkraan kopen doet u bij badkamerkraankopen.nl, u zoekt een badkraan uit en wij regelen de rest!