Grohe douchekraan kopen

Douchekraan kopen?

U wilt een nieuwe Douchekraan kopen maar laat deze liever door een GROHE installatie partner installeren? Dan bent u bij badkamerkraankopen.nl aan het juiste adres, u zoekt een nieuwe douchekraan uit en wij regelen de rest! Kwaliteit en duidelijkheid zijn termen die hoog bij ons in het vaandel staan. Daarom werken wij met vaste all-in montage prijzen *binnen ons werkgebied. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen achteraf te staan.

Douchekranen

Bij het uitzoeken van een nieuwe douchekraan is het verstandig om op een aantal dingen te letten. Zo is het belangrijk dat u de juiste uitvoering kiest, daarnaast is het aan te raden om er op te letten of de kraan bij de stijl van uw badkamer past. Wanneer uw wastafelkraan en/of badkraan dezelfde kleur en uitstraling hebben geeft dit vaak meer rust. Daarnaast zijn douchekranen te onderscheiden in twee uitvoeringen: de standaard douchekraan en de populaire thermostatische douchekraan. Beide kranen mengen warm water met koud water om de gewenste temperatuur te bereiken, het verschil zit hem echter in de bediening.

Thermostatische douchekraan.
De thermostatische douchekraan is de meeste gebruikte uitvoering. Het voordeel van deze kraan is de eenvoudige bediening. U stelt de kraan op de juiste graden in en draait de kraan open, de thermostaat zorgt er vervolgens voor dat de temperatuur en de watertoevoer constant wordt gehouden. Daarnaast beschikken al onze Grohe thermostatische douchekranen over een Grohe SafeStop waarmee u zelf de maximale temperatuur in kunt stellen, extra veilig en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Standaard douchekraan.
De bediening van een standaard douchekraan werkt over het algemeen middels draaiknoppen of een ééngreeps hendel. Met een standaard douchekraan mengt u zelf de warm en koud watertoevoer tot u de juiste temperatuur heeft bereikt. Hoe verder u de hendel opendraait hoe meer water er uit de kraan stroomt. Het nadeel van een standaard douchekraan ten opzichten van een thermostatische kraan ligt hem dus in de eenvoud van de bediening.

Let op: In oudere huizen kan het voorkomen dat er geen CV of warmwaterboiler aanwezig is. Het douchewater wordt dan veelal verwarmd middels een standaard geiser. Wegens de waterschommelingen die hierdoor veroorzaakt kunnen worden adviseren wij om een standaard douchekraan te gebruiken ipv een thermostatische douchekraan.

Denkt u erover na om uw complete doucheset te vervangen? Bekijk dan hier onze pagina doucheset kopen.

Wij verkopen enkel Grohe douchekranen. Zo bent u verzekerd van een superieure kwaliteit die ondersteund wordt door 5 jaar garantie.

Alle douchekranen zijn voorzien van een krasbestendige Grohe StarlLight beschermlaag. Deze beschermlaag is makkelijk middels een droge doek schoon te maken.

Alle prijzen op onze website zijn all-in montage prijzen binnen ons werkgebied. Let wel, een kraan kan alleen aangesloten worden op een bestaande kraan aansluiting.

Bent u opzoek naar een Grohe douchekraan die niet in ons standaard assortiment zit? Bekijk hier alle Grohe badkranen en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een Grohe douchekraan kopen doet u bij badkamerkraankopen.nl, u zoekt een douchekraan uit en wij regelen de rest!