Grohe wastafelkraan kopen

Wastafelkraan kopen?

U wilt een nieuwe wastafelkraan kopen maar laat deze liever door een GROHE installatie partner installeren? Dan bent u bij badkamerkraankopen.nl aan het juiste adres, u zoekt een nieuwe wastafelkraan uit en wij regelen de rest! Kwaliteit en duidelijkheid zijn termen die hoog bij ons in het vaandel staan. Daarom werken wij met vaste all-in montage prijzen *binnen ons werkgebied. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen achteraf te staan.

Wastafelkranen

Er is een ruim aanbod wastafelkranen te koop. De verschillen vallen soms niet eens op maar die zijn er wel degelijk. Denk hierbij aan een wastafelkraan met een hoge of lage uitloop, een inbouw- of opbouwkraan, kranen met of zonder waste en bedieningsgemak. Wanneer u bijvoorbeeld uw haar onder uw wastafelkraan wilt wassen is het handig om een hogere uitloop te kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat u er op let of de kraan wel bij de stijl van uw badkamer past. Wanneer uw badkraan en/of douchekraan dezelfde kleur en uitstraling hebben geeft dit vaak meer rust.

Waste.
Middels de waste kunt u de wastafel afsluiten of openen, handig wanneer u een laagje water in de wastafel wilt laten staan. De meeste Grohe wastafelkranen zijn aan de achterzijde van de kraan voorzien van een subtiele trekwaste, daarnaast zijn er enkele modellen zonder waste.

Wastafelkraan vervangen.
Wanneer u uw wastafelkraan wilt vervangen hoeft u bij badkamerkraankopen.nl enkel een nieuwe kraan uit te zoeken en het afspraak formulier in te vullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om de gewenste monteer datum te bespreken en te bevestigen. Daarnaast geniet u van vijf jaar garantie, zo voorkomt u lekkages en bent u verzekerd van een superieure kwaliteit.

Waar hoeft u niet op te letten?

Alle wastafelkranen die wij verkopen en installeren voldoen aan een aantal standaard eisen.

Wij verkopen enkel Grohe wastafelkranen. Zo bent u verzekerd van een superieure kwaliteit die ondersteund wordt door 5 jaar garantie.

Alle wastafelkranen zijn voorzien van een krasbestendige Grohe StarlLight beschermlaag. Deze beschermlaag is makkelijk middels een droge doek schoon te maken.

Alle prijzen op onze website zijn all-in montage prijzen binnen ons werkgebied. Let wel, een kraan kan alleen aangesloten worden op een bestaande kraan aansluiting.

Wanneer u niet de juiste Grohe wastafelkraan voor u wastafel heeft gevonden kunt u hier het volledige assortiment Grohe wastafelkranen bekijken. Wij bestellen deze graag voor u, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een Grohe wastafelkraan kopen doet u bij badkamerkraankopen.nl, u zoekt een wastafelkraan uit en wij regelen de rest!